Kompanija Mann+Hummel BA Tešanj uručila prigodne poklone učenicama srednje škole Stjepan Radić

/

Dan škole u Mješovitoj srednjoj školi Stjepan Radić u Usori obilježen je jučer i bio je prilika da se nagrade i najbolji učenici.

Dodijeljene su pohvale maturantima koji su ostvarili odličan uspjeh u svim razredima srednje škole, posebne diplome maturantima koji su ostvarili prosjek 5,0 te je proglašen učenik generacije a to je ove godine Marcel Jurišić. Dodijeljene su i pohvale za izvanredne rezultate na natjecanjima.

Direktor kompanije Mann Hummel iz Tešnja Mahmut Galijašević uručio je prigodne poklone najboljim učenicima završnog razreda elektrotehničke škole. Podsjećamo da je ovo praksa kompanije Mann+Hummel BA Tešanj, koja je i prošle godine nagradila učenike.

Bila je ovo ujedno prilika da i direktorica škole uruči Marina Penava uruči uahvalnicu Mahmutu Galijaševiću direktoru kompanije Mann+Hummel BA Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Tokom vikenda rođeno pet beba

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite, na porođajnom...

Tešanj: Adnan Lihić napustio SDA ?!

Kako nezvanično saznajemo, dugogodišnji član  užeg rukovodstva SDA Tešanj,...

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...