Tešanj: U mjestu Kotlanice , izvršeno je krivično djelo “Teška krađa”

/

Dana 18.06.2023.godine, u mjestu Kotlanice, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u kuću vlasništvo T.A. iz Tešnja. Tom prilikom otuđen je jedan novčanik u kome se nalazio određeni iznos novca te lična karta i bankovne kartice. Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Tešanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U vremenskom periodu od 16.06. do 18.06.2023.godine, u ulici Mehmeda Spahe, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u kuću, vlasništvo J.I. iz Zavidovića. Tom prilikom su otuđena dva laptopa marke “Dell” i “HP” te određena količina zlatnog i srebrenog nakita. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog tužioca, saopšteno je iz MUP-a ZDK.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tešanj: Zbog Kraljevog brda pljušte krivične prijave

Gola sječa 18 hektara visokokvalitetne šume zbog izgradnje odlagališta...

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...

Stranka za BiH i DF se izjasnili: U Tešnju podržavaju kandidata za načelnika iz SDA

Kako još uvijek nezvanično saznajemo lokalni općinski odbori Stranke...