Beskućnik iz BiH sa maloljetnicima obijao automobile po Kelnu

/

Policija u Kelnu privela je 30-godišnjeg beskućnika iz BiH koji je zajedno sa maloljetnicima (13 i 15) obijao automobile na parkingu u Kelnu.

Policija je izašla po prijavi 28-godišnjaka koji je posmatrao sve šta se dešava na parkingu Luzerner Veg, a po dolasku policija je vrlo brzo uspjela da uđe u trag u izvršiocima ovog krivičnog djela.

S obzirom da su dvojica izvršioca maloljetnici, pred sudiju je danas izveden samo 30-godišnjak iz BiH. Kada je riječ o maloljetnicima, oni su prvo privedeni, saslušani, a zatim ih je policija predala njihovim zakonskim starateljima.

Inače, ovo je samo jedan u nizu slučajeva pokušaja krađe automobila u Kelnu. Naime, policija se već mjesecima suočava sa ovim problemima, a još uvijek nije poznato da li su danas privedeni osumnjičeni krivi i za druge provale i krađe automobila u Kelnu.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Otmica djevojčice u Grčkoj: Aktiviran Amber alert

U Grčkoj je aktiviran Amber alert zbog otmice četrnaestogodišnje...

Pogledajte kako se Zagrepčaninu za nekoliko sekundi zapalio električni romobil (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog parkinga,...

Emotivna objava Usame Zukorlića: Otkrio gdje je umrla njegova majka

Usame Zukorlić na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je emotivnu...

Potvrđeno: Poginuo iranski predsjednik i svi putnici u helikopteru

Ebrahim Raisi, predsjednik Irana, poginuo je u helikopterskoj nesreći,...