NK TOŠK: Nastavljene aktivnosti za rješavanje izgradnje pomoćnog stadiona u Mekišu

/

NK TOŠK je na svojim službenim stranicama objavio obavještenje za sve simpatizere kluba u kome se navodi da je održan sastanak u povodu izgradnje pomoćnog stadiona.

“Naime, radne grupe imenovane od upravnog odbora NK TOŠK, za infrastrukturni projekat pomoćnog stadiona u Mekišu te Savjeta MZ Mekiš. Radna grupa u sastavu; Muris Jabandžić, Aidin Hadžismailović, Nazif Ahmetović i Irfan Smailbegović, izražavaju zadovoljstvo pozitivnom atmosferom, konkretnim dogovorima i usaglašenim narednim koracima sa predsjednikom Savjeta MZ Mekiš, Adnanom Spahić i ostalim članovima Savjeta.” – navodi se između ostalog u obavještenju

Kako se dalje navodi prethodno je Upravni odbor NK TOŠK, obavio razgovore sa načelnikom Općine Tešanj Suadom Huskić koji je također izrazio svoju podršku i pomoć te pozitivno mišljenje u vezi rješavanje dugogodišnjeg problema pomoćnog stadiona NK TOŠK.

“Naredni korak je rješavanje imovinsko-pravni odnosa. Već sutra očekuju nas novi sastanci i nadamo se nove pozitivne vijesti.” – navodi se između ostalog u obavještenju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Edin Džeko otkrio dokad planira igrati za reprezentaciju BiH

Uoči prijateljskog susreta između Engleske i Bosne i Hercegovine,...

U subotu II kolo IDPA lige BiH: Učestvuju i takmičari ZIGANE Tešanj

U subotu 25.05.2024. godine održat će se II kolo...

Nadina ima poruku za mlade: Zdrave navike nećete steći u kafanama i nargila barovima

Nadina Mehmedović (19) iz Tešnja velika je nada bh....

Tešanj: Emrah Šišić i Lejla Unkić ponovo okićeni medaljama

Na 23. Međunarodnom karate turniru "Novi Grad 2024" održanom...