NK TOŠK: Nastavljene aktivnosti za rješavanje izgradnje pomoćnog stadiona u Mekišu

/

NK TOŠK je na svojim službenim stranicama objavio obavještenje za sve simpatizere kluba u kome se navodi da je održan sastanak u povodu izgradnje pomoćnog stadiona.

“Naime, radne grupe imenovane od upravnog odbora NK TOŠK, za infrastrukturni projekat pomoćnog stadiona u Mekišu te Savjeta MZ Mekiš. Radna grupa u sastavu; Muris Jabandžić, Aidin Hadžismailović, Nazif Ahmetović i Irfan Smailbegović, izražavaju zadovoljstvo pozitivnom atmosferom, konkretnim dogovorima i usaglašenim narednim koracima sa predsjednikom Savjeta MZ Mekiš, Adnanom Spahić i ostalim članovima Savjeta.” – navodi se između ostalog u obavještenju

Kako se dalje navodi prethodno je Upravni odbor NK TOŠK, obavio razgovore sa načelnikom Općine Tešanj Suadom Huskić koji je također izrazio svoju podršku i pomoć te pozitivno mišljenje u vezi rješavanje dugogodišnjeg problema pomoćnog stadiona NK TOŠK.

“Naredni korak je rješavanje imovinsko-pravni odnosa. Već sutra očekuju nas novi sastanci i nadamo se nove pozitivne vijesti.” – navodi se između ostalog u obavještenju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

BH reprezentativcima uručena vrijedna sportska oprema uoči Evropskog prvenstva za košarkaše u kolicima

Ministar Magoda uručio bh. reprezentativcima vrijednu sportsku opremu uoči...

Porodica Hotić: Otac i dva sina košarkaški čarobnjaci

Rođena i košarkaška braća Arfan i Selman Hotić koji...

Lana Pudar večeras pliva za novu medalju, opet najmlađa od osam takmičarki

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, večeras će u Beogradu...

Novi uspjeh Amela Tuke: U Madridu istrčao svoj najbolji rezultat ove sezone na 800 metara

Tuka je prethodni ovosezonski rekord ostvario prošlog mjeseca na...