DOBOJ: Pet lica zatražilo medicinsku pomoć zbog lakših povreda zadobijenih tokom nevremena

/

Petoro ljudi zatražilo je medicinsku pomoć u Službi dobojske Hitne pomoći zbog lakših tjelesnih povreda zadobijenih tokom nevremena, rekao je direktor Doma zdravlja Vladimir Marković.

Jako nevrijeme praćeno sitnim ledom, kišom, vjetrom i grmljavinom zahvatilo je juče oko 18.30 časova Doboj.

Zbog oštećenja 10 dalekovoda bez struje su tri mjesne zajednice Kožuhe, Cvrtkovci i dio Boljanića, a saniranje kvara očekuje se tokom podneva.

Zamjenik gradonačelnika Doboja Slavko Kovačević rekao je novinarima da je na gradskom području oboreno osam stabala i da je jedno palo na vozilo u pokretu i Ulici cara Dušana, ali da tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba.

On je naveo da je od predstavnika Civilne zaštite obaviješten da nije pričinjena šteta na putnoj infrastrukturi i poljoprivrednim usjevima i da su sva oborena stabla i grane uklonile nadležne službe koje su odmah reagovale.

Kovačević je izrazio zadovoljstvo što tokom sinoćnjeg nevremena nije bilo oštećenja stambenih i privrednih objekata i što, osim polomljenih grana, nema veće materijalne štete, prenosi RTV Doboj. 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Javni parking u Tešnju dobio punjač za električne automobile

U rad je pušten punjač za električne automobile na...

Drugi u BiH: Ko je vozač iz Maglaja koji ima dug od 88.117 KM na ime neplaćenih kazni

Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH...

Tešanj: Zbog Kraljevog brda pljušte krivične prijave

Gola sječa 18 hektara visokokvalitetne šume zbog izgradnje odlagališta...

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...