Na sastanku inicijativnog odbora BHI – Kasumović Fuad, u Zavidovićima, izabran povjerenik općinskog odbora

/

Na sastanku inicijativnog odbora, za općinskog povjerenika Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad, za općinu Zavidovići, jednoglasno je izabran Dino Mujkić koji će u narednom periodu raditi na formiranju općinskog odbora ove političke stranke.

Sastanku inicijativnog odbora u Zavidovićima prisustvovali su potpredsjednici BHI-KF Aida Baručija i Elmin Šabanović, generalni sekretar BHI-KF Semir Huseinović i ministar poljoprivrede, šumarastva i vodoprovrede u Vladi ZDK Vinko Marić.

Učesnici sastanka su bili optimistični, te su najavili da će se politička stranka BHI-KF u Zavidovićima tek početi da širi.

Dino Mujkić, izabrani povjerenik ima 29 godina. Osnovnu školu završio je u Zavidovićima, a srednje obrazovanje je stekao na Bosansko-turskom koledžu u Sarajevu. Diplomirani je ekonomista i zaposlen u Šumsko-privrednom društvu Zavidovići, na radnom mjestu komercijalista. Aktivan je u više sportskih organizacija i rado učestvuje u timskom radu.

Iako dosad nije bio politički aktivan, od strane nadležnih organa BHI-KF dobio je punu podršku za daljnji rad i jačanje naše političke organizacije u Zavidovićima.

Povezani postovi

Učenici Mješovite škole u Tešnju posjetili Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama

Dana 27.02.2024.godine Poslovnu jedinicu Tešanj Dnevnog centra za djecu...

Evo ko je izabran u Povjereništvo SDA Tešanj

Predsjedništvo SDA BiH je na svojoj sjednici, 26.2.2024. godine...

Firma Obnova Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta " Jedan privrednik, jedna učionica "...