ProCredit Bank proširuje mrežu: 04.10. otvaranje poslovne jedinice u Jelahu

/

ProCredit Bank je prvi izbor poslovne banke u Bosni i Hercegovini, a razlozi za to su brojni. U ovoj banci sa njemačkim kapitalom savršeno razumiju potrebe MSME sektora (vrlo mala, mala i srednja preduzeća) što, imajući u vidu više od 26 godina iskustva u poslovanju na bh. tržištu, ne čudi. ProCredit Bank će u srijedu, 04.10., otvoriti novu poslovnicu u Jelahu. Šta je razlog ovoj odluci, provjerili smo sa predsjednikom Uprave ProCredit Bank, Amirom Salkanovićem.

„Od 2015. smo intenzivno radili na digitalizaciji svih naših usluga. Ovaj smo proces, u tehnološkim okvirima dostupnim u BiH, priveli kraju još 2020. godine. Postali smo prva digitalna banka u BiH“, kaže Salkanović. „Digitalizacija neupitno olakšava poslovanje, štedi vrijeme i sve ostale resurse. Ipak, ljudski kontakt ostaje ključan za razumijevanje stvarnih potreba klijenta. Otvaranjem poslovnice u prosperitetnoj sredini kakva je zajednica u Jelahu, očekujemo da ćemo napraviti sinergiju najboljeg što banka može ponuditi i stvarnih tržišnih potreba.“

Salkanović dalje objašnjava da je, od samog početka, pristup banke klijentima personaliziran. „Smatramo da svaki klijent ima vlastite, specifične zahtjeve i potrebe, a spektar usluga koje mi kao finansijska institucija nudimo najbolje funkcionišu kada su tim potrebama i prilagođene. Primjera radi, ponuda koja uključuje potpuno besplatan ino-priliv je odlična ilustracija načina na koji pružamo podršku našim klijentima. Obzirom da veliki broj naših izuzetno poslovno uspješnih klijenata dolazi upravo iz ovog kraja, logičan korak je da mi dođemo k njima. Time pomažemo olakšanom poslovanju klijenata, ali i širimo mrežu u zajednici koja razumije i prati tržišne trendove s velikim uspjehom“, kazao je Amir Salkanović.

Prisutnost ProCredit Bank u Jelahu i Zeničko-dobojskom kantonu je početak nove ere poslovanja i temelj za učvršćivanje postojećih, ali i izgradnju novih partnerstva. Također, podrška projektima od općeg značaja za lokalnu zajednicu su integralni dio identiteta ProCredit Bank, a fizičko prisustvo u Jelahu će sada osnažiti ove veze i doprinijeti boljoj povezanosti sa stanovništvom.

Zvanično otvaranje ProCredit Bank poslovnice je zakazano za 04. oktobar/listopad u 11 sati na adresi Titova 20, u centru Jelaha. Srdačan, otvoren poziv na otvorenje banka je uputila svim građanima i građankama Jelaha i Ze-do kantona, predstavnicima i predstavnicama medijskih kuća i cjelokupnoj poslovnoj zajednici.

Za više informacija o ProCredit Bank, uslugama, projektima i planovima posjetite web stranicu banke ili kanale društvenih mreža Facebook, Instagram i Linkedin.

Povezani postovi

Firma TAG iz Tešnja nudi profesionalno mašinsko pranje tepiha i dolaze na Vašu adresu

Ekipa koja radi u ovoj maloj ali brzo rastućoj...

U organizaciji ProCredit Bank i Hifa-Oil održan događaj „Energetska neovisnost u BiH: Vodič kroz izgradnju FNE za vlastitu upotrebu“

ProCredit Bank i Hifa-Oil su juče, četvrtak15.02.2024.,u Matuzićima kod...

Dva nedjeljna leta za Antalyu i Izmir u rasporedu letova SunExpressa za ljeto 2024.

SunExpress, zajedničko ulaganje Lufthanse i Turkish Airlinesa, obavljat će...

Osnaživanje žena u STEM: Program stipendiranja British Council-a otvara vrata za obrazovanje svjetske klase

Povodom Međunarodnog dana žena i djevojaka u nauci, British...