NATAŠI OPASNI LJUDI SMJEŠTALI AFERE: “Estrada je puna zla, roditelji su imali velika očekivanja”

/

Pjevačica Nataša Bekvalac kaže da je imala velikih problema sa zlobnim i sujetnim ljudima na početku karijere, te i da nije znala da se nosi s podmetanjem nogu, koje nije bila u stanju da prepozna.

Ona je ispričala da je menadžer, s kojim je ubrzo počela da sarađuje, uzeo stvari u svoje ruke, pa joj je objasnio da ne smije da bude naivna i da je u redu da se ponekad uzvrati istom mjerom.

– Roditelji su mi bili strogi i vaspitavali su sestre i mene odmalena da budemo dobri ljudi. U Novom Sadu sam bila ušuškana, svi su me znali jer to nije mali grad, pa je dolazak u Beograd bila velika promjena. Tek tada sam vidjela dokle može da ide ljudska zloba i zavist i nisam znala da se nosim s tim. Estrada je puna zla, ali je važno da ga prepoznate na vrijeme da biste se odbranili. Nisam mogla da se snađem, ali sam kasnije upoznala čovjeka koji mi je postao menadžer i od tada sve ide mnogo lakše – priča Nataša i dalje objašnjava kako je kolega uspio da je nauči cakama:

– Menadžer me je šlifovao i stalno mi pričao da je u redu da ponekad postoje i negativni komentari. Morala sam brzo da naučim šta ovaj posao nosi i kakav je svijet šoubiznisa. Pogotovo ako ste žena, tu ima mnogo posla.

Izvor: express

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....