PLANJAX za Austriju štampa udžbenike

/

Menadžment Izdavačko-štamparske kuće PLANJAX komerc, kompanije koja proslavlja 35 godina uspješnog rada i kompanije koja je na mjestu broj tri u FBiH po prometu u svojoj branši, početkom novembra potpisao je ugovor sa predstavnicima Germanica Group iz Beča o štampanju udžbenika.

Riječ je o štampanju udžbenika iz Njemačkog jezika od prvog do 9. razreda osnovne škole u nivou A1, A2, B1 i B2, kako za osnovce, tako i za odrasle.

– PLANJAX ima dobre cijene, odličan kvalitet i veliki kapacitet, te nema razloga da ne budemo zadovoljni, rekao je predsjednik Germanica Group, naše gore list, Mirko Vrdoljak i dodao:

– Ministarstvo obrazovanja u FBiH i RS su objeručke prihvatile metodu Germanice i naše udžbenike stavili na spisak odobrenih udžbenika, kako su to uradila Ministarstva u Austriji, Turskoj, uskoro i u Bugarskoj, Srbiji, jer po mnogima našu udžbenici daju najviše. Germanica Group je svjetski lider u metodama učenja njemačkog jezika.

– Bečka grupacija Germanica je lider u prenosu znanja iz njemačkog jezika i svakako nam je čast surađivati u narednom periodu sa njima, rekao je za naš list predsjednik PLANJAX grupacije, akademik Bajruzin Hajro Planjac.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Ramo Isak: Političarima najviše odgovara priča o ratu, pozivam građane da ostanu razumni!

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak za N1 je...

Potraga sa rudarom Asimom Šehanovićem ušla u četvrti dan

U toku je četvrti dan potrage za rudarom Asimom Šehanovićem,...

Građani BiH će do kraja godine imati digitalne novčanike

Direktor Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka...

Snižena cijena peleta i ogrevnog drveta

Cijene peleta i ogrevnog drveta u Republici Srpskoj znatno...