Koliko balkanske muzičke zvijezde zarade na svadbama

/

Balkanske muzičke zvijezde redovno nastupaju na svadbama, a zahvaljujući tome neke od njih zarade vrtoglave cifre.

Naravno, muzički repertoar je jedna od najvažnijih stavki za one mladence koji se odluče napraviti veliku proslavu. Imućniji parovi ne štede kada je riječ o muzičarima koje žele na svojoj svadbi.

Za nastup Lepe Brene potrebno je izdvojiti čak 30.000 evra. Ona je na vrhu liste najskupljih izvođača na našim prostorima. Nedavno je pjevala na vjenčanju gej para na Majorki za pomenutu cifru. Nastup je trajao sat i po.

Nastupi Tonija Cetinskog i Željka Joksimovića koštaju 10.000 evra.

Oni koji obožavaju sevdah i nije im žao izdvojiti novac gotovo da ne mogu zamisliti svadbu bez kralja ove vrste muzike Halida Bešlića. On naplaćuje između osam i 10 hiljada evra, prenosi Kliks.

Jelena Rozga traži šest, a Neda ukraden pet hiljada evra. Večernji list je ranije objavio kako Severina nastupa na privatnim zabavama isključivo po Srbiji i Crnoj Gori, a honorar dogovara individualno. No, nije poznato o kojoj cifri je riječ, piše Glas Srpske.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....