Policajci u ZDK dobili ljetne cipele usred novembra. U njima ne smiju na hladno, ni u mokro

/

Stotine policajaca, pripadnika Uprave policije MUP-a ZDK, tačnije njih 970, dobilo je da zaduži službene cipele, nakon provedene procedure javnih nabavki,.

Cipele, koje zadužuju u novembru, naručene su kao “ljetne cipele”, tako da im po ovakvom vremenu i neće biti pretjerano korisne. Zanimljivo je da je Uprava policije tender raspisala sredinom juna, okončala i rezultate objavila 17. avgusta, ali uz navedeni rok cipele su tek stigle.

Nekoliko policajaca, fotografisali su deklaraciju cipela koje su dobili, na kojima jasno piše da su cipele namijenjene za suho vrijeme, ali i da nije preporučljivo da se izlažu hladnoći, piše Zenica. blog.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Zdravstvo u fokusu sjednice Vlade ZDK-a, uskoro potpisivanje novog kolektivnog ugovora za ljekare i zdravstvene radnike

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na sjednici kojom je predsjedavao premijer...

U toku uređenje važnih regionalnih putnih prvaca na području Zenice

Kantonalna direkcija za ceste Zeničko – dobojskog kantona po...

Ministar Šibonjić razgovarao s Yalcinom Topcuom, glavnim savjetnikom predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdoana

Ministar privrede Zeničko-dobojskog kantona Samir Šibonjić razgovarao je Yalçınom...

Delegacija Vlade i Skupštine Zeničko-dobojskog kantona prisustvovala komemoraciji i ukopu žrtava genocida u Srebrenici

Delegacija Zeničko-dobojskog kantona, koju su predvodili premijer Nezir Pivić...