THY i Hifa-Oil na zajedničkom sastanku razgovarali o proširenju saradnje

/

Danas je u Uredu za upravljanje THY Bosna i Hercegovina održana posjeta i sastanak sa gospodinom Atalay AYDOĞDU, komercijalnim savjetnikom Ambasade Republike Turske u Sarajevu i gospođom Sevcan BİÇER, izvršnim direktorom Turkish Airlines (THY) za Bosnu i Hercegovinu. Direktor poslovnog razvoja Hifa-Oil Grupe, dr. Hasan Serdar Alpdündar na sastanku je predstavio avio i druge poslovne operacije i aktivnosti Hifa-Oil Grupacije.

Gospodin Atalay AYDOĞDU je izrazio zadovoljstvo što vidi da je “THY vodeći komercijalni igrač sa efikasnošću i efektivnošću Turske u međunarodnoj areni, da je saradnja između Hifa-Oil-a i THY-a značajna i da daje pozitivan doprinos trgovini između Bosne i Hercegovine i Republike Turske u kvantitativnom i kvalitativnom smislu”. Dr. Hasan Serdar Alpdündar napomenuo je da “Turkish Airlines ima vodeću ulogu među najvažnijim kompanijama na globalnoj sceni, a Hifa-Oil Grupacija sa zadovoljstvom doprinosi ovoj ulozi na optimalnom nivou kao važan distributer energije za Bosnu i Hercegovinu i regiju jugoistočne Evrope”.

U tom kontekstu, gospođa Sevcan BİÇER navela je da: „Turkish Airlines svaki dan povećava kvalitet usluga koje nudimo našim gostima, zahvaljujući našim poslovnim partnerima, te je u tom smislu vrijedno i naše poslovno partnerstvo sa kompanijom Hifa-Oil”.

U zaključku sastanka učesnici su izrazili želju za nastavkom i povećanjem efikasne saradnje kroz međusobnu razmjenu ideja o mogućnostima proširenja aktivnosti između ovih poslovnih partnera.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...