Black Friday u Dresscode-u: Akcija koja će osvojiti srca ljubitelja mode!

/

Popust od 20% na već snižene kolekcije u Dresscode prodavnicama širom BiH, samo od 24. do 26. novembra!

Dresscode, neprikosnoveni lider bh. modne scene, priprema se da obori sve rekorde elegancije tokom nadolazeće Black Friday akcije. Od 24. do 26. novembra, odobreno je dodatnih 20% popusta na već snižene kolekcije u svim Dresscode prodavnicama.

Ovaj ekskluzivni popust vrijedit će u svim Dresscode lokacijama u Sarajevu, uključujući ARIA Mall, Bingo City Centar, te Međunarodni aerodrom Sarajevo. Također, svi zainteresovani kupci mogu iskoristiti ovu priliku i u Mega Mallu u Tešnju, te Bingo City Centru u Tuzli.

Ovo je idealno vrijeme da oplemenite svoj ormar modnim klasicima koji ne samo da ne izlaze iz mode, već će biti nosivi i tokom narednih godina. Dresscode obećava, ne samo promjenu ili dopunu stila, već i investiciju u komade koji će oduševljavati dugi niz sezona.

“Black Friday je prilika za naše vjerne kupce da dožive najviši standard luksuza po nevjerojatno povoljnim cijenama. Očekujte izuzetne modne doživljaje, bez obzira na lokaciju u kojoj se odlučite pridružiti našem svijetu elegancije”, istaknuli su iz Dresscode-a.

Ne propustite priliku obogatiti svoj stil ekskluzivnim komadima uz nevjerojatan popust. Pridružite se Dresscode-u od 24. do 26. novembra i doživite najbolje od bh. mode tokom Black Friday-a.

Povezani postovi

Hifa-Oil nastavlja stvaranje uvjeta za nove linije zračnog prijevoza:: Hifa-Oil i Lumiwings na Tuzlanskom aerodromu

Osim što operira na Sarajevskom aerodromu te uspostavom operacija...

EUFOR snage u BiH od danas spavaju na Oblak madracima kompanije Nostro

Madraci Oblak kompanije Nostro, nakon ispunjavanja potrebnih uvjeta i...

Domaće Kent napolitanke osvajaju EU tržište

Kompanija AS iz Jelaha, proizvođač Kent napolitanki, za samo...

Na konferenciji Pouzdanost 2023/24 dodijeljena priznanja najboljim kompanijama

U predivnoj atmosferi Hotela Holiday u Sarajevu uspješno je...