Dobojlija svira četiri instrumenta: Majstor iz „Zvezda Granda“ Neven Petrović objavio prvi singl “Cigani”

/

U posljednje vrijeme zabave i proslave u Doboju se ne mogu zamisliti bez Nevena Petrovića. Tridesetogodišnji pjevač ima veoma šarolik repertoar, a nedavno je objavio svoju prvu autorsku pjesmu “Cigani”.

– Nakon što sam se posljednje dvije godine intenzivno posvetio muzičkoj karijeri, došlo je vrijeme za moju prvu autorsku pjesmu. Za “Cigane” sam radio muziku, tekst i aranžman. Sve je snimano u studiju “Blaze” u Beogradu, a producent je bio Miloš Mihajlović, ton majstor “Lexington benda”. Snimanje i režiju spota potpisuje Dejan Bećarević – kaže Neven Petrović.

Neven se muzikom bavi od devete godine i zanimljivo je da svira čak četiri instrumenta, klavijature, harmoniku, gitaru i bubanj.

– Muzika je moj život. Karijeru gradim polako i bez skandala. Svoje prve pjesme sam pisao već kao tinejdžer sa 15 godina. Učestvovao sam i na nekoliko muzičkih takmičenja. Najupečatljivije je bilo u “Zvezdama Granda”. Još uvijek se priča o mom nastupu u kojem sam se pojavio kao majstor u plavom radnom mantilu i pjevao pjesmu “Bure” od grupe “Twins”. Mišljenja članova žirija su bila podijeljena. Svako ima svoje mišljenje i meni je to sasvim u redu. Čovjek mora da zna da se nosi i sa pohvalama i sa kritikama. Ja sam u “Zvezdama Granda” napredovao od majstora do pjevača. Sada idemo dalje. Na red su došle moje pjesme i nadam se da će ih publika prihvatiti – govori Petrović.

Neven Petrović - Cigani / Official video 2024

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....