Hifa-Oil potvrdila poslovanje prema standardu IS0 9001:2015

/

Danas je u sjedištu kompanije Hifa-Oil u Tešnju održan 13 kontrolni audit certifikata ISO 9001:2015. Ovom auditu prisustvovali su Edin Alić, predstavnik rukovodstva za kvalitet Hifa-Oil i prof.dr. Venan Hadžiselimović, generalni direktor.

Obavljenim auditom dokazano je da su ispunjeni uvjeti i da postoji puna usklađenost poslovanja s zahtjevima standarda te je kompanija Hifa-Oil preporučena za produženje certifikata ISO 9001:2015.

Posjedovanje ovog certifikata znači da kompanija Hifa-Oil ima izgrađen i u primjeni sistem upravljanja kvalitetom te da na kvalitetan način upravlja svojim poslovanjem u svim segmentima. Kao kompanija koja posluje na tržištima regije i EU kompanija Hifa-Oil izuzetno drži do poštivanja svih standarda i normi koje su neophodne za poslovni uspjeh na ovom nivou.

Opredjeljenost ka stalnom poboljšanju kvaliteta usluga i odnosa prema kupcima i korisnicima je bila podsticaj da se još 2004. godine u poslovanje kompanije uvede certifikovani sistem menadžmenta kvaliteta u skladu sa standardom. Od tada pa do danas kompanija Hifa-Oil uspješno svoje poslovanje usklađuje s tim principima i nakon svakog recertifikacijskog audita obnavlja certifikat 9001:2015.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Sprječavanja izborne krađe: Tešanj među općinama u kojima će biti uvedeni skeneri

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine usvojila je...

Meteorolozi i danas najavljuju pljuskove

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro. Po...

Hiljade adresa i brojeva građana BiH objavljeno na internet imeniku

Privatni brojevi telefona i adrese oko 10.000 građana Bosne...

Davor Dragičević otkrio ime ubice svog sina, kandidovao se i za gradonačelnika Banja Luke

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića čije je ubistvo potreslo...