Općinu Doboj Jug posjetili Potpredsjednik Skupštine Grada i predstavnici MIZ Doboja

/

Kako je saopćeno iz Općine Doboj Jug, Općinski načelnik Mirnes Tukić primio je u posjetu Potpredsjednika Skupštine Grada Doboja Mensura Halilovića, Predsjednika Izvršnog odbora Medžlisa Islamske zajednice Doboj Jasmina Hadžikadunića i Glavnog imama Ibrahima Halilovića.

Razgovaralo se o realiziranim i projektima planiranim za naredni period, a koji se odnose prvenstveno na podršku povratničkoj populaciji u Doboju kao i na potrebe članstva Islamske zajednice Medžlisa Doboj.

Podrška koju će Općina Doboj Jug pružati navedenim kategorijama je neupitna i u narednom periodu ista će biti podignuta na viši nivo u skladu sa mogućnostima, jer se radi o naročito osjetljivoj populaciji koja svoj život organizira u otežanim uslovima, rekao je načelnik Tukić.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Međunarodni dan babica: Ovo je najljepša i najodgovornija profesija

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine,...

Godina dana od rastanka s Senadom Brkom: U Tešnju praznina bez njegovog lika i dobrih djela

Na današnji dan napustio nas je Senad Brka. Podjsećamo, Nakon iznenadne,...

Firma Euro Oniks prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta " Jedan privrednik, jedna učionica...