BiH izručen Nermin Šišić: Osuđen na 40 godina zbog ubistva 15-mjesečne bebe

/

Nermin Šišić, državljanin Bosne i Hercegovine, koji je prošle godine osuđen u Crnoj Gori na 40 godina zbog ubistva petnaestomjesečne bebe, predat je na dalje izdražavanje kazne zatvora Bosni i Hercegovini. 

U organizaciji NCB Interpola Podgorica, uz podršku Sektora policije posebne namjene, realiziran je transfer osuđenog lica.

Šišić je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina koju mu je izreklo vijeće Višeg suda u Podgorici zbog izvršenog krivičnog djela teško ubistvo. Njegova supruga, majka petnaestomjesečne bebe, Jelena Jovović je osuđena na 30 godina.

Nakon što je Kantonalni sud u Tuzli u ime Federacije Bosne i Hercegovine priznao presudu Višeg suda u Podgorici, ovo lice je predato policijskim službama Bosne i Hercegovine na dalje izdržavanje kazne zatvora u Bosni i Hercegovini čiji je Nermin Šišić državljanin.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj: Tešanjak uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Kako je saopćeno iz PU Doboj, policijski službenici Policijske...

Iz Centra za socijalni rad Tešanj ukraden televizor

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u prostorije Policijske...

Težak udes kod Visokog, poginuo maloljetnik

Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši...

Teška nesreća u Salakovcu, ima mrtvih i povrijeđenih, u tunelu se zapalio kamion

Na dionici magistralnog puta Mostar - Jablanica, u Salakovcu,...