Emir iz Tešnja osvojio certifikat za najbolju poslovnu ideju na konferenciji poduzetničkih ideja u Zenici

/

Emir Mehinagić iz Tešnja, student četvrte godine Ekonomskog Fakulteta Univerziteta u Zenici, predvodeći svoj tim je osvojio certifikat za najbolju poslovnu ideju na konferenciji poduzetničkih ideja u Zenici.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici u saradnji sa Fondacijom Poduzetnika u Bosni i Hercegovini (FPBiH) i Bosanskom Reprezentativnom Asocijacijom Vrijednih Prilika (BRAVO) je 23.12.2023. godine realizovao događaj “Konferencija Poduzetničkih Ideja”.

Na konferenciji je učestvovalo preko 20 poduzetničkih timova sa više od 100 učesnika. Postignut je uslov da naredne godine u Sarajevu učestvuje na finalnoj konferenciji poduzetničkih ideja gdje će imati priliku prezentovati svoju ideju ispred 500 najvećih poduzetnika iz Bosne i Hercegovine pri čemu će iskazati želju da se što intenzivnije poduzetničke ideje realizuju u Tešnju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Širom BiH sunčano, temperature niže u odnosu na prethodne dane

U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do...

Od radionica do ekonomske nezavisnosti: Saznajte kako udruženje “Ruka” Kalošević mijenja živote žena

U novoj epizodi našeg podcasta "Mikrofon zajednici" ugostili smo...

Serija krađa i onečišćenje okoliša u Maglaju: Policija istražuje slučajeve

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK u periodu od 18.07....

Matuzići: Na benzinskoj pokušao platiti sa falsifikovanih 100 eura, policija traga za njim

Prema saopćenju MUP-a ZDK, dana 23.07.2024. godine, u 18:15...