Delta marketing u Tešnju zapošljava 60 novih radnika

/

Svakodnevne vijesti o otpuštanju radnika ili zatvaranju određenih pogona uvijek izazivaju zebnju bh. građana o pogoršanju ekonomske situacije u našoj zemlji.

Ali u moru onih loših pronađu se i one dobre koje daju nadu i optimizam. Jedna od takvih je zasigurno i vijest da kompanija Delta marketing otvara svoje predstavništvo u Tešnju i da će to rezultirati zapošljavanjem 60 osoba.

Ova kompanija već deset godina djeluje u Sarajevu, a u naredne dvije godine se očekuje širenje mreže i u drugim bh.gradovima.

“Delta Marketing”

Što vam delta marketing može ponuditi?

Iskustvo, stručnost i uspjesi koje je ova kompanija zabilježila kroz 30 projekata iz svih oblasti industrije – od opskrbe energijom i telekomunikacija do vodećih istraživanja i pronalaska potencijalnih kupaca, zasigurno su najbolje reference.

Kako ističu iz ove kompanije oni pomažu da se kupci pretvore u zadovoljne kupce.

“Iza nas je decenija uspješnog rada. Kod nas se tačno zna šta ko radi i nema prostora za improvizacije. Naša najveća snaga su vrijedni i profesionalni radnici. Pažljivo biramo svakog radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već vam nudimo upravo ono rješenje koje vama odgovara. Kako bi na kraju vaši kupci bili više nego zadovoljni vama i vi nama. Ne možete kupiti zadovoljstvo kupaca, ali možete uložiti u njega. Imamo modernu korisničku službu koja radi sa dosta strasti, znanja i ideja. – poručuju iz “Delta Marketinga” te dodaju da zbog proširenja poslovanja i u Sarajevu traže deset novih radnika.

Ova grupacija danas ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve se radi po standardima Evropske unije. Širom Bosne i Hercegovini su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije.

“Nakon otvaranja filijale u Tešnju nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 200 zaposlenih. Imamo velike planove, a sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale uslove koji su bolji nego kod konkurencije. Uslov je poznavanje njemačkog jezika i godinu dana rada u telefoniji” – poručuju iz ove firme.

Ako želite postati dio time kompanije Delta marketing Vašu prijavu možete poslati na slijedeću mail adresu: job@deltamarketing.ba.

Kontakt telefon za dodatne informacije: 033 846 977

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...

Otvoren Energetski samit 2024 u Neumu

Danas je zvanično otvoren Energetski samit u Bosni i...

Energetski samit 2024: Pojmovnik energetskog sektora predstavljen uoči energetskog samita u Neumu

Uoči Energetskog samita 2024 u Neumu danas je predstavljena...