Jutro nakon stravične eksplozije u Binježevu: Razorena kuća u kojoj je poginuo mladić (27), dijelovi zida na cesti!

/

U sarajevskom naselju Binježevo u požaru na porodičnoj kući sinoć je stradao mladić Mirza Delija (1996.), a povrijeđene su još dvije osobe, otac i majka mladića.

“Avazov” reporter se nalazi na licu mjesta i kako javlja požar je lokaliziran, a vatrogasci su još uvijek na terenu, kao i pripadnici MUP-a KS koji vrše uviđaj. Dijelovi zida se nalaze na cesti.

Kako smo ranije objavili, za naš portal je jedna svjedokinja događaja (ime poznato redakciji op.a.) ispričala da se žena koja se nalazila u vrijeme eksplozije u kući je u šoku.

– Uspjeli su je izvesti, a muškarca je eksplozija izbacila na ulicu. Odjeća je spala s njega, sav je spaljen. Odvezla ga je hitna, ali je svjestan. Žena je u drugoj hitnoj, sjedi, na infuzijama je. Sin im je ostao zaglavljen u kući – rekla nam je.

Stanovnici ovog sarajevskog naselja su potreseni večerašnjim događajima, a kako su nam neki rekli, mislili su da je avion pao.

Jutro nakon eksplozije u Binježevu: Razorena kuća u kojoj je poginuo mladić, dijelovi zida na cesti

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Lijepa vijest za penzionere u FBiH: U subotu počinje isplata penzija za april

Lijepa vijest, za sve penzionere u Federaciji BiH jeste...

CIK raspisuje lokalne izbore, liste kandidata početkom jula

U narednim danima, Centralna izborna komisija BiH, vjerovatno u...

Svjetski dan slobode medija: Stanje u BiH samo se pogoršava

Svjetski dan slobode medija obilježava se danas, 3. maja....