PS Maglaj raspisala potjernicu: Z.K. iz Zavidovića zbog krađe uhapšen u Doboju

/

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 15.02.2024. godine, oko 23,20 časova lišili su slobode lica inicijala Z.K. iz Zavidovića, FBiH, na osnovu raspisane potrage od strane Policijske stanice Maglaj.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog automobila marke “Mercedes”, kojim je u saobraćaju upravljalo lice inicijala M.G. iz Zavidovića, FBiH, koje je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu, nakon čega je lišeno slobode u skladu sa Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Na mjestu suvozača u navedenom vozilu nalazilo se lice inicijala Z.K. koje je legitimisano, a nakon izvršenih provjera utvrđeno je da je za istim raspisana potraga od strane Policijske stanice Maglaj, zbog više krivičnih djela „Teška krađa“ iz Krivičnog zakona FBiH. O navedenom su obaviješteni policijski službenici Policijske stanice Maglaj, koji će preuzeti navedeno lice.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Oprez! Na području gornjeg Dobropolja uočen medvjed

Kako su nam javili stanovnici mjesne zajednice Dobropolje-Mekiš, sinoć...

Obilježena 20. godišnjica Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize općine Doboj jug

Danas je  održana 20 godišnjica rada Udruženja paraplegičara i...

Radio ZOS prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

"Veliki doprinos u realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna...

Tešanj: Pronađeno neeksplodirano ubojno sredstvo u Dobropolju

Operativni centar civilne zaštite primio je saopćio da je...