Firma FENESTRA TECHNIK prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji “Jedan privrednik, jedna učionica “, koji provodi Mješovita srednja škola Tešanj učestvovala je i firma Fenestra Technik . Donirana stolarija je ugrađena i sada kabinet za obrazovanje odraslih izgleda ljepše i ima bolje uslove za još kvalitetniji rad i učenje.

“U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se od srca na ovoj vrijednoj donaciji”. navodi se u saopćenju ove obrazovne institucije.

FENESTRA TECHNIK je mlada, moderna, stabilna i ambiciozna firma, kreirana na osnovu dugogodišnjeg i bogatog individualnog iskustva osnivača u oblasti PVC i aluminijske stolarije, PVC i ALU roletni , te sekcionih garažnih vrata.

Cilj firme je ponuditi kupcima viskokvalitetna rješenja u oblasti PVC i ALU stolarije, te su u tu svrhu odabrali najkvalitetnije dobavljače, kako bi bili u mogućnosti zadovoljiti zahtjeve kupaca i ispuniti njihova očekivanja ciljanim kvalitetom.

Moto firme glasi : “Kvalitetom do dugoročnog uspjeha! ”

Fenestra Technik je moderna, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom proizvoda, usluga i procesa, te profesionalnim pristupom uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca i stvaranju vodeće pozicije u području proizvodnje PVC i ALU stolarije u BiH i izvan nje.

Fenestra je smještena u Tešnju, na adresi Vukovo 115, gdje je smještena i tehnologija za proizvodnju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Javni parking u Tešnju dobio punjač za električne automobile

U rad je pušten punjač za električne automobile na...

Drugi u BiH: Ko je vozač iz Maglaja koji ima dug od 88.117 KM na ime neplaćenih kazni

Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH...

Tešanj: Zbog Kraljevog brda pljušte krivične prijave

Gola sječa 18 hektara visokokvalitetne šume zbog izgradnje odlagališta...

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...