Još jedno ubistvo u Tuzli: Muškarac ubio ženu

/

U naselju Lipnica u blizini Tuzle dogodilo se ubistvo, a riječ je tome ubio ženu. 

Kako su kazali iz Uprave policije MUP-a TK, danas oko 11:50 sati, dežurna služba PS Zapad obaviještena je od građana da se njegovi prijatelji S. B. i E. S. T., nastanjeni u tom naselju, ne javljaju na pozive.

Također, dodali su da se neposredno prije javljanja građana, E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S. B.

– Na mjesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gdje su zatečeni beživotno žensko tijelo S.B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama u predjelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći – kazala je glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić.

Na mjestu događaja nalaze se dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK te se se preduzimaju sve dalje mjere i radnje po nalogu tužioca.

Izvor: Avaz

Povezani postovi

Doboj Jug: Nepoznato lice pucalo i oštetilo automobil

U vremenskom periodu od 09.04. do 11.04.2024. godine u...

Tešanj: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, jučer u mjestu...

Maglaj: Slučaj nasilja nad ženom, hitno upućena u Opću bolnicu Tešanj

Dana 07.04.2024. godine, u 20,00 sati, putem telefona dežurni policijski...

Stravična nesreća: Poginula žena, muškarac hitno prevezen u KCUS

Na dionici autoputa u mjestu Kadarići, općina Ilijaš, danas...