Još jedno ubistvo u Tuzli: Muškarac ubio ženu

/

U naselju Lipnica u blizini Tuzle dogodilo se ubistvo, a riječ je tome ubio ženu. 

Kako su kazali iz Uprave policije MUP-a TK, danas oko 11:50 sati, dežurna služba PS Zapad obaviještena je od građana da se njegovi prijatelji S. B. i E. S. T., nastanjeni u tom naselju, ne javljaju na pozive.

Također, dodali su da se neposredno prije javljanja građana, E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S. B.

– Na mjesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gdje su zatečeni beživotno žensko tijelo S.B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama u predjelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći – kazala je glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić.

Na mjestu događaja nalaze se dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK te se se preduzimaju sve dalje mjere i radnje po nalogu tužioca.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Maglajlija poginuo u teškoj nesreći u Sloveniji

Dženan Bajrić iz Maglaja poginuo je u nedjelju oko...

Tragedija u Zavidovićima: Žena poginula na gradilištu, pregazio je kamion

Na gradilištu u Zavidovićima danas se dogodila stravična nesreća...

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...