Na sinoćnjem skupu najavljeno formiranje odbora “Snaga naroda” Tešanj

/

Na sinoćnjem skupu je prisutvovao predsjednik stranke „Snaga naroda“ , aktuelni ministar MUP-a FBiH Ramo Isak koji je priznao da je prijatno iznenađen organizacijom  i velikim brojem prisutnih na skupu.

Adil Halilović predsjednik Inicijativnog odbora “Snaga naroda” Tešanj,  kazao je da je skup  organizovao sa ciljem budućih aktivnosti koje će provoditi stranka “Snaga naroda” Tešanj, ali i kao skup na kojem ćemo razmjeniti iskustva i unaprjediti kadrovske politike i početi sa aktivnim radom za predstojeće Lokalne izbore .

Halilović je kazao kako će do formiranja Opštinskog odbor  doći u narednih sedam dana, što će značiti i zauzimanje aktivne uloge u političkom životu općine Tešanj, što podrazumjeva okupljanje opozicije i predlaganje zajedničkog kandidata za načelnika Općine Tešanj.

Kako saznajemo ovo je jedan u nizu planiranih obilazaka u Zeničko-dobojskom kantonu odakle kreće politička priča pod nazivom “Snaga naroda” te postaje sve jača, a dokaz je veliki broj prisutnih na sinoćnjem skupu, zaključio je Halilović.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Ovo su nosioci listi za Gradsko vijeće Zavidovići

Nosilac liste za Gradsko vijeće Zavidovići ispred SDA će...

Javne ličnosti u BiH nakon što odsluže kaznu u zatvoru, MOGU SE VRATITI POLITIČKOM ŽIVOTU

Političari u BiH koji su osuđeni ili se nalaze...

NES ZENICA ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU: Jasmin Šarić izabran za predsjednika

Prošle sedmice održana je Izborna skupština NES Zenica. Za...

Reagovanje Stranke za BiH i DF Tešanj

U našu redakciju je stigao demant na objavljeni tekst...