Na sinoćnjem skupu najavljeno formiranje odbora “Snaga naroda” Tešanj

/

Na sinoćnjem skupu je prisutvovao predsjednik stranke „Snaga naroda“ , aktuelni ministar MUP-a FBiH Ramo Isak koji je priznao da je prijatno iznenađen organizacijom  i velikim brojem prisutnih na skupu.

Adil Halilović predsjednik Inicijativnog odbora “Snaga naroda” Tešanj,  kazao je da je skup  organizovao sa ciljem budućih aktivnosti koje će provoditi stranka “Snaga naroda” Tešanj, ali i kao skup na kojem ćemo razmjeniti iskustva i unaprjediti kadrovske politike i početi sa aktivnim radom za predstojeće Lokalne izbore .

Halilović je kazao kako će do formiranja Opštinskog odbor  doći u narednih sedam dana, što će značiti i zauzimanje aktivne uloge u političkom životu općine Tešanj, što podrazumjeva okupljanje opozicije i predlaganje zajedničkog kandidata za načelnika Općine Tešanj.

Kako saznajemo ovo je jedan u nizu planiranih obilazaka u Zeničko-dobojskom kantonu odakle kreće politička priča pod nazivom “Snaga naroda” te postaje sve jača, a dokaz je veliki broj prisutnih na sinoćnjem skupu, zaključio je Halilović.

Povezani postovi

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika Srebrenice SDP-a, NiP-a i Naprijed

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika...

Demant Stranke za BiH ZDK

U našu redakciju je pristigao demant na tekst koji...

Omer Škaljo preuzeo Stranku za BiH u ZDK

Penzioner Omer Škaljo, aktuelni direktor Zavoda zdravstvenog kantona (ZZO)...

Mirela Buljubašić pristupila Našoj stranci Tešanj

Mirela Buljubašić, magistrica književnosti naroda BiH i b/h/s jezika,...