Na sinoćnjem skupu najavljeno formiranje odbora “Snaga naroda” Tešanj

/

Na sinoćnjem skupu je prisutvovao predsjednik stranke „Snaga naroda“ , aktuelni ministar MUP-a FBiH Ramo Isak koji je priznao da je prijatno iznenađen organizacijom  i velikim brojem prisutnih na skupu.

Adil Halilović predsjednik Inicijativnog odbora “Snaga naroda” Tešanj,  kazao je da je skup  organizovao sa ciljem budućih aktivnosti koje će provoditi stranka “Snaga naroda” Tešanj, ali i kao skup na kojem ćemo razmjeniti iskustva i unaprjediti kadrovske politike i početi sa aktivnim radom za predstojeće Lokalne izbore .

Halilović je kazao kako će do formiranja Opštinskog odbor  doći u narednih sedam dana, što će značiti i zauzimanje aktivne uloge u političkom životu općine Tešanj, što podrazumjeva okupljanje opozicije i predlaganje zajedničkog kandidata za načelnika Općine Tešanj.

Kako saznajemo ovo je jedan u nizu planiranih obilazaka u Zeničko-dobojskom kantonu odakle kreće politička priča pod nazivom “Snaga naroda” te postaje sve jača, a dokaz je veliki broj prisutnih na sinoćnjem skupu, zaključio je Halilović.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

29. godisnjica od Obnoviteljske skupštine OO SDP BiH Tešanj

Drug Nijaz Duraković, tadašnji predsjednik SK BiH - SDP...

Beskonačna rotacija: NES ZDK mijenja predsjednike?!

Nakon što je biznismen Refik Kurgaš iz Visokog, dotadašnji...

Hoće li Trojka sa strankom „Naprijed“ u Tešnju predstaviti zajedničkog kandidata za Načelnika?

Pripreme za lokalne izbore, zakazane za oktobar 2024. godine,...

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika Srebrenice SDP-a, NiP-a i Naprijed

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika...