Firma Artisan prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Artisan i donirala stolariju za kabinet mehatronike.

“Donirana stolarija je ugrađena, a naš kabinet sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetnije izvođenje praktične i stručno – teorijske nastave .Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole Tešanj na doniranoj stolariji! Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – naveli su usaopćenju iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma ARTISAN

Artisan je bosanskohercegovačka kompanija osnovana 2007. godina, a danas je prepoznatljiva širom svijeta kao proizvođač specijaliziran za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta. Njihove kolekcije sadrže namještaj od punog drveta s dizajnerskim potpisom. Izrađuju namještaj za uređenje kompletnog doma, od trpezarije sa stolovima i stolicama, dnevnog boravka sa stolićima, foteljama, komodama, policama, do spavaće sobe i kreveta, ormarića .Svi proizvodi su izrađeni od punog drveta i završno obrađeni prirodnim uljima , tako da kupci zaista imaju dio prirode u svom domu.

Iz Artisana s ponosom ističu da su otvorili put i ostalim kompanijama, te pokazali da mogu biti uspješne i na međunarodnom tržištu. Artisan svoje proizvode isključivo prodaje pod imenom Artisan brend i etiketom “Made in Bosnia and Herzegovina ” , tako da su zaista odlični ambasadori naše zemlje.

Artisan namještaj krasi objekte u preko 65 država širom svijeta, među kojima su restorani s Michelin zvijezdom poput Ox&Klee u Kelnu, MARSAN par Hélène Darroze u Parizu, Mila restoran u Miamiju, do hotela poput Andaz hotela u Londonu, Aman hotela, Hyatt ili Four Seasons hotela.

Svakako je i nezaobilazna saradnja Artisana sa Starbucksom koji je zadnje 2 godine radio na svojim high-end poslovnicama, pa su Artisan proizvodi korišteni za njihovo opremanje i nalaze se u premium objektima u Los Angelesu, Rijadu, Milanu i San Franciscu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Mješovita srednja škola Tešanj prva na Kantonalnom takmičenju iz informatike

Učenici MSŠ iz Tešnja učestovali su na Kantonalnom takmičenju...

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...