Pizzeria Fontana prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je Pizzeria Fontana i donirala stolariju za mašinsko – saobraćajni kabinet.

“Donirana stolarija je ugrađena i kabinet sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniji rad i realizaciju praktične nastave. U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se od srca Pizzeriji Fontana  na ovoj vrijednoj donaciji!! Sretni smo što mislite na naše učenike, ali i sve buduće generacije koje će se obrazovati u našoj školi!!” – saopćeno je iz ove obrazovne institucije.

Pizzeria Fontana

Od 25. juna 1999. godine kada je porodica Brka otvorila Pizzeriju Fontana, ona je postala nezaobilazno odredište za sve ljubitelje ukusnih pizza i neodoljivog roštilja. Osim hrane, Fontana nudi i ugodan ambijent u kojem možete uživati s porodicom i prijateljima. I nakon 25 godina  ona je neizbježno odredište za sve ljubitelje dobrog jela i druženja. Porodična tradicija traje, a njihova strast za pripremom vrhunske hrane ostaje nepromijenjena. Jela pripremaju koristeći samo najkvalitetnije sastojke i svježu hranu. Vrhunski kvalitet hrane i usluge uvijek iznova privlače goste da posjete Fontanu.

Ipak, ono što ovu pizzeriju izdvaja od ostalih, je porodična tradicija bavljenja ugostiteljstvom i prekrasna domaća atmosfera u kojoj se svi gosti osjećaju poput člana porodice Brka, koja već više od dvije decenije uspješno vodi ovaj posao i brine o svakom detalju

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Stariji sugrađani u fokusu: Odjeci Inicijative za kvalitetniji život u Tešnju

Na temelju istraživačkog teksta o potrebama penzionera, kojeg je...

Mješovita srednja škola Tešanj prva na Kantonalnom takmičenju iz informatike

Učenici MSŠ iz Tešnja učestovali su na Kantonalnom takmičenju...

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...