Firma R- MAX prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma R- MAX i donirala stolariju za tekstilni kabinet. Ovaj kabinet sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa.

“Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja” – navodi se na oficijelnoj stranici ove obrazovne institucije.

Firma R- MAX

R- MAX svoje poslovanje uspješno realizira i van granica Bosne i Hercegovine. Njihovi partneri su najbolja potvrda uspješnog poslovanja.

Nude rješenje za siguran i udoban dom!

Njihov core proizvod je dekorativni panel od plastičnih masa ili aluminija koji je rađen iz kvalitetnih materijala i po tehnologiji i standardima preuzetim od najiskusnih proizvođača u ovoj branši.

U mogućnosti su ponuditi rolo sisteme i proizvesti ulazna vrata po mjeri i individualiziranom vizualnom zahtjevu klijenata.

Savremene tehnologije i rad na CNC mašinama, te unapređenjem kvalitete proizvoda nastoje osigurati svoje tržišno učešće.

Sjedište prozvodnog pogona i prodaje R-MAX d.o.o. je u poslovnoj zoni ”VILA” na broju 28. u Tešnju.

U ponudi imaju više vrsta PVC panela i profila: standardni bijeli, zlatni hrast i antracit .

U pogonima posjeduju modernu CNC mašinu kojom izrađuju dekorativne panele i vrše usluge rezanja i graviranja po narudžbi.

Garažna vrata R-MAX izrađuju se s naglaskom na trajnost, sigurnost i estetiku. Vrata prave tačno po mjeri koja vam treba, a njihov dizajn pruža skladan izgled na objektu sa roletama. Standardno motorno daljinsko upravljanje možete nadograditi s upravljanjem preko pametnog telefona.

Kućni rolo sistemi vrlo su prikladnog i kompaktnog dizajna, koji prije svega pouzdano štite sobu od sunčeve svjetlosti i znatiželjnih očiju. Imaju svestran dizajn i izgledaju vrlo stilski i moderno.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Stariji sugrađani u fokusu: Odjeci Inicijative za kvalitetniji život u Tešnju

Na temelju istraživačkog teksta o potrebama penzionera, kojeg je...

Mješovita srednja škola Tešanj prva na Kantonalnom takmičenju iz informatike

Učenici MSŠ iz Tešnja učestovali su na Kantonalnom takmičenju...

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...