Sutra u Tešnju: Promocija Programa za zapošljavanje osoba s invaliditetom u ZDK-u

/

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Federacije Bosne i Herecegovine, zajedno s Centrom za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona i lokalnim partnerima u četiri lokalne sredine, tokom ove sedmice vrši promociju Programa za zapošljavanje osoba sa invaliditetom za 2024. godinu.

Sa početkom u 11:00 sati u prostorijama Agencije za razvoj općine Tešanj, održat će se promocija Programa za zapošljavanje osoba s invaliditetom u ZDK-u.

Programom se, sufinansira održavanje radnih mjesta postojećih zaposlenih osoba s invaliditetom te novo zapošljavanje, a akcenat ovim programom stavljen je na novozapošljavanje tih osoba. Program se raspisuje dva puta godišnje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Vlada ZDK odobrila 100.000 KM za poslovnu zonu u Tešnju

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na sjednici kojom je predsjedavala premijerka...

OO Merhamet Doboj Jug počeo sa radom

Općinski načelnik Mirnes Tukić primio je danas u posjetu...

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...

Tešanj: Problemi i izazovi za porodice s invalidnom i bolesnom djecom

Roditelji djece s invaliditetom koji žive u sredinama punim...