Sutra u Tešnju: Promocija Programa za zapošljavanje osoba s invaliditetom u ZDK-u

/

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Federacije Bosne i Herecegovine, zajedno s Centrom za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona i lokalnim partnerima u četiri lokalne sredine, tokom ove sedmice vrši promociju Programa za zapošljavanje osoba sa invaliditetom za 2024. godinu.

Sa početkom u 11:00 sati u prostorijama Agencije za razvoj općine Tešanj, održat će se promocija Programa za zapošljavanje osoba s invaliditetom u ZDK-u.

Programom se, sufinansira održavanje radnih mjesta postojećih zaposlenih osoba s invaliditetom te novo zapošljavanje, a akcenat ovim programom stavljen je na novozapošljavanje tih osoba. Program se raspisuje dva puta godišnje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

JP RAD Tešanj: Podjela kompostera za selekciju komunalnog organskog otpada

Realizacija projekta besplatna dodjela 166 kompostera za selekciju komunalnog...

Zatečena 84 radnika na crno, kazne gotovo 350.000 KM

Poreski inspektori su u FBiH otkrili 84 neprijavljena radnika,...

Hapšenje na području općine Tešanj zbog posjedovanja droge

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK tokom jučerašnjeg dana...

Vozači, oprez: Evo gdje možete očekivati radarske kontrole!

Kako stoji na stanici Bihamk-a za danas su najavljene...