Saradnja Valde ZDK i Općine Doboj Jug neupitna

/

Općinski načelnik Mirnes Tukić boravio je u posjeti Skupštini i Vladi Zeničko-dobojskog kantona gdje se susreo sa Predsjedavajućim Skupštine Ćazimom Huskićem i Premijerom Nezirom Pivićem.

Bila je to prilika da se razgovara o partnerskom odnosu Skupštine i Vlade Zeničko-dobojskog kantona u prethodnom periodu koji je obilježilo više uspješnih projekata realiziranih u općini Doboj Jug, a finansiranih od strane Zeničko-dobojskog kantona, Vlade i ministarstava prvenstveno.

Vlada Zeničko-dobojskog kantona prepoznala je Općinu Doboj Jug kao pouzdanog partnera i ne izostaje podrška svim značajnim i korisnim projektima za ovu lokalnu sredinu, a Općina sa svoje strane nastoji opravdati stečeno povjerenje i biti partner sa kojim se mogu raditi pozitivne stvari za njene građane ali i za cijeli kanton.

Akcenat je svakako bio i na narednim koracima i projektima koji su neophodni kako bi Doboj Jug unaprijedio infrastrukturu neophodnu za normalan život njegovih građana, stvorio okvire za dalje širenje i napredak u svim oblastima života, stvarajući pretpostavke za realizaciju strateške vizije i opredjeljenja, Doboj Juga kao “MJESTA UGODNOG ŽIVLJENJA”.

Prema riječima Predsjedavajućeg Huskića i Premijera Pivića dalja podrška Doboj Jugu je neupitna i Kanton nastavlja snažno podržavati ovu lokalnu sredinu.

Povezani postovi

Tešanj danas posjetio Elmedin Konaković

Danas, sa početkom u 16 sati, u prostorijama Udruženja...

Saobraćajna nesreća u Kraševu, napravio se ogroman zastoj

Kako nam javljaju naši čitatelji, došlo je do lakše...

Firma Glück Norm prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...