Adi-Mark prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovao je Adi-Mark i donirao stolariju za učionicu broj jedan .

“Donirana stolarija je ugrađena, a učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste iskazali svoju darežljivost i dobročinstvo, i olakšali nam svakodnevni rad! Hvala Vam što ste potrebe naših učenika stavili na prvo mjesto!”- navodi se iz ove obrazovne institucije.

Adi-Marketi

Adi-Marketi su trgovine mješovite robe. Uz trajno niske cijene, kvalitetne proizvode i ljubazno osoblje grade neraskidive veze s kupcima. Zadovoljni kupci su glavni razlog tradicije duge preko 20 godina. Izdvojite vrijeme i posjetite Adi – Markete, sigurno ćete biti zadovoljni, također, ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za proizvode, dostupnost i cijene proizvoda, možete ih kontaktirati putem facebook stranice Adi Marketi ,Tešanj ili na broj telefona 032-650-462.

 

Povezani postovi

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...

Na Tešanjci gorio automobil, prouzrokovana materijalna šteta

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj Profesionalna...

Nakon 30 godina u Tešnju promijenjene poluge moći

Zadnja 34. sjednica Općinskog vijeća Tešanj, održana 05.04. 2024....

Mesna industrija MADI prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...