Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

/

Otvoren je novi muški frizerski salon “Diamond” u zgradi stare Gimnazije u Tešnju, koji mijenja pravila igre! Bez čekanja, svaki klijent odmah dobiva savršenu frizuru koja oduzima dah!

Kroz kombinaciju stručnosti, posvećenosti i brzine, muški frizerski salon “Diamond”, stavlja naglasak na udobnost i praktičnost za svoje klijente. Bez obzira jeste li u žurbi ili tražite opuštajuće iskustvo, salon u zgradi stare Gimnazije, u blizini poligona Gimnazijalsko, nudi sve što vam je potrebno za savršenu frizuru.

Ovaj salon otvoren je s ciljem da  klijentima pruži vrhunsku uslugu bez gubljenja dragocjenog vremena na čekanje i zakazivanje termina.

Osim brze usluge, salon nudi širok spektar frizerskih usluga prilagođenih individualnim potrebama klijenata. Bilo da je u pitanju klasično šišanje, moderno oblikovanje, ili precizno brijanje, stručni frizeri salona su spremni ispuniti svaku želju i ostvariti svaku frizuru sa stilom i preciznošću.

Ovo novo odredište za muški grooming predstavlja spoj tradicije i savremenog pristupa, pružajući klijentima ne samo fantastičnu frizuru, već i osjećaj samopouzdanja i svježine koji dolazi s njom.

Muški frizerski salon u zgradi stare Gimnazije poziva sve muškarce u Tešnju i okolici da iskuse novu eru u svijetu frizerske brige. Posjetite ga i osjetite razliku koju možete donijeti vašem izgledu i samopouzdanju.

Za više informacija i rezervacije, posjetite ih na adresi Braće Pobrića br. 30 ili pozovite na 061 939 080

Radno vrijeme od ponedjeljka do subote 09:00-17:00

Povezani postovi

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...

ProCredit Bank sa DFC osigurala garantnu liniju od 15 miliona USD za podršku bh. dijaspori

ProCredit Bank je, u septembru 2023., s US International...