Firma Nova Plast prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta “Jedan privrednik, jedna učionica”, firma Nova Plast, je svojom donacijom stolarije obogatila kabinet mehatronike. Zahvaljujući njihovoj podršci, donirana stolarija je uspješno ugrađena, čime je kabinet dobio osvježen izgled i unaprijeđene uslove za realizaciju nastavnog procesa.

“Ova vrijedna donacija ne samo da je doprinijela estetici prostora, već je i stvorila bolje okruženje za učenje i napredak naših učenika. U ime svih učenika i uposlenika Mješovite srednje škole, iskreno se zahvaljujemo firmi Nova Plast na njihovom angažmanu i podršci. Njihova posvećenost obrazovanju i ulaganje u budućnost mladih pokazuje visok nivo društvene odgovornosti i brige za zajednicu. Ova donacija će imati dugoročni pozitivan utjecaj na kvalitet nastavnog procesa i razvoj vještina naših učenika. Još jednom, veliko hvala firmi Nova Plast što su se pridružili našem projektu i omogućili nam unapređenje obrazovanja u našoj školi.” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma Nova Plast

Nova Plast je mlada i moderna firma, osnovana je 2017. godine. Cilj firme je ponuditi kupcima visokokvalitetna rješenja u oblasti PVC i aluminijske stolarije, PVC i ALU roletni , sekcionih i rolo garažnih vrata, kliznih sistema, staklenih i aluminijskih ograda.

Sarađuju s najkvalitetnijm dobavljačima , kako bi bili u mogućnosti zadovoljiti zahtjeve kupaca i ispuniti njihova očekivanja ciljanim kvalitetom.

Nova Plast kvalitetom proizvoda, usluga i procesa, te profesionalnim pristupom uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca u Bosni i Hercegovini i izvan nje, jer 80 % njihovog rada čini izvoz u zemlje Evropske unije.

 

Povezani postovi

Tešanj danas posjetio Elmedin Konaković

Danas, sa početkom u 16 sati, u prostorijama Udruženja...

Saobraćajna nesreća u Kraševu, napravio se ogroman zastoj

Kako nam javljaju naši čitatelji, došlo je do lakše...

Firma Glück Norm prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...