Firma MFC Sarajevo prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica” učestvovala je firma MFC i donirala stolariju za učionicu broj 12.

“Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za svakodnevnu realizaciju nastavnog procesa. Zahvaljujemo se firmi MFC na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – navode iz uprave ove obrazovne institucije.

Firma MFC Sarajevo

Firma MFC Sarajevo osnovana je 2015. godine na temelju dvadesetogodišnjeg iskustva njenog osnivača u sferama Projekt Management-a, Consulting-a i Ulaganja u nekretnine.

Ono što odlikuje MFC su jaki inostrani investitori i jak inostrani kapital.

U proteklom periodu su realizovani neki kapitalni projekti poput: Sarajevo Waves stambeno-poslovnog naselja, Ilidža Walk stambeno-poslovnog objekta, Ilidža-River stambeno-poslovnog objekta, Royal Terrace stambeni objekti na Jalbaničkom jezeru, Osijek 72 naselje luksuznih villa, i mnogo drugih projekata koje možete pogledati na web stranici firme.

Misija MFC-a je usmjerena prema maksimalizaciji potencijala bosanskohercegovačkog tržišta usmjeravanje inostranog ili domaćeg kapitala u sektor nekretnina, a poslovna filozofija temelji se na trudu, radu i poštenju.

 

Povezani postovi

Sladić najavio kada nam stiže zahlađenje u BiH: “Trebat će nam deblja garderoba”

Prijete nam intenzivne suše, požari i toplotni udari. Služba...

Za tri mjeseca izvezeno više malina nego cijele prošle godine

Prodaja malina, koje su se dugo nalazile u hladnjačama,...

Održan 12. tradicionalni iftar u organizaciji Udruženja privrednika ”Biznis Centar” Jelah-Tešanj

Večeras u prelijepom ambijentu Grande Intermezzo-a održan je tradicionalni, dvanaesti ...

Mladi fizičar iz BiH primljen na doktorske studije u Americi, i to kao najbolji

Dino Škrgić, student četvrte godine na Odsjeku za fiziku...