Demant Stranke za BiH ZDK

/

U našu redakciju je pristigao demant na tekst koji je objavljen 29.03.2024.g. pod naslovom: “Omer Škaljo preuzeo Stranku za BiH u ZDK od strane Kantonalnog vijeća Stranke za BiH ZDK.

“Obavještavamo vas da objavljena informacija nije istinita i da navodi Radio ZOS-a nisu istiniti. Ova objava i informacija je lažna i može dezinformisati članstvo Stranke za Bosnu i Hercegovinu, ali i širu javnost.

Također, cijenimo da je suprotna Etičkom kodeksu novinarstva i drugim pozitivnim propisima o medijima, čime ste ugrozili vaš medij.

Obavještavamo vas i vaše čitatelje da je od jula mjeseca 2019.g. izborom za predsjednika Kantonalnog vijeća SBiH ZDK Hasan Handzić u punom kapacitetu rukovodio Kantonalnom organizacijom u skladu sa Statutom SBiH i pozitivnom demokratskom paraksom, bez bilo kakvih unutarstranačkih previranja. Takav rad je prepoznat i pozitivno ocjenjen kroz sve stranačke organe, što je rezultiralo i njegovim reizborom na mjesto predsjednika Kantonalnog vijeća u oktobru 2021.g. i potvrđeno na 4. Kongresu Stranke za Bosnu i Hercegovinu novembra 2021.g.”

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

29. godisnjica od Obnoviteljske skupštine OO SDP BiH Tešanj

Drug Nijaz Duraković, tadašnji predsjednik SK BiH - SDP...

Beskonačna rotacija: NES ZDK mijenja predsjednike?!

Nakon što je biznismen Refik Kurgaš iz Visokog, dotadašnji...

Hoće li Trojka sa strankom „Naprijed“ u Tešnju predstaviti zajedničkog kandidata za Načelnika?

Pripreme za lokalne izbore, zakazane za oktobar 2024. godine,...

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika Srebrenice SDP-a, NiP-a i Naprijed

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika...