ZOS Radio zajedno sa građanima u traženju odgovora

/

Dobrodošli na portal ZOS Radija! Želimo čuti upravo vas!

Želite li podijeliti svoja pitanja, vijesti ili inicijative s zajednicom? Imate li najavu događaja koji će obogatiti lokalnu scenu? Sada možete to učiniti jednostavno i brzo putem naše web stranice!

Naša vrata su uvijek otvorena za glas građana. Bez obzira jeste li zainteresirani za lokalne političke događaje, kulturne inicijative, ili jednostavno želite podijeliti svoje misli i pitanja – vaš glas je važan za nas.

Posjetite slijedeći link i koristite obrazac za kontakt kako biste nam poslali svoje ideje. Naš tim će pažljivo pregledati svaki unos i potruditi se odgovoriti na vaša pitanja.

Zajedno gradimo bolju zajednicu. Zos Radio je tu da podrži vaše ideje i pruži platformu za dijalog. Pošaljite nam vaše poruke danas i budite dio pozitivnih promjena!

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi