Maglaj: Slučaj nasilja nad ženom, hitno upućena u Opću bolnicu Tešanj

/

Dana 07.04.2024. godine, u 20,00 sati, putem telefona dežurni policijski službenik, Policijske stanice Maglaj obaviješten je od strane osoblja Službe hitne medicinske pomoći Maglaj da im se obratila R.S., rođena 1966. godine iz Maglaja, sa povredom u predjelu lijevog oka, koja je nakon ukazane ljekarske pomoći upućena u bolnicu Tešanj na dalje pretrage. 

Po izjavi iste povrede joj je nanio M.A., rođen 1986. godine iz Maglaja, na način da je nakon verbalne rasprave pogodio nepoznatim predmetom u predjelu oka, a nakon čega je noseći sjekiru prijetio njoj i njenom suprugu R.H., rođen 1966. godine.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo “Nasilničko ponašanje” lice M.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tešanj: Iz kamiona ukradeno gorivo

Prema informacijama MUP-a ZDK, u toku noći 22/23.05.2024. godine,...

Teslić: Prilikom pretresa pronađena opojna droga, jedno lice lišeno slobode

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 22.05.2024. godine, lišili su...

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gradačca poginuo pješak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Gradačca u...

Maglaj: Prevarom na internetu ženi ukraden novac

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u službene prostorije...