Odličan uspjeh Karate kluba Tešanj na memorijalnom karate turniru “Ahmed Pezer” u Vitezu

/

Takmičari iz Karate kluba Tešanj postigli su impresivan uspjeh na memorijalnom karate turniru “Ahmed Pezer” održanom u Vitezu. Pod vodstvom predsjednika kluba Salkičevića Ismira, pet naših takmičara se istaklo na turniru koji je organizirao K.K. “IPON” iz Viteza.

Turnir je okupio 430 takmičara iz 37 karate klubova, koji su se natjecali u kategorijama kate i borbe, s ukupno 599 prijava na 4 borilišta. Tešanjski takmičari su osvojili ukupno 11 medalja: 3 zlatne, 5 srebrnih i 3 bronzane.

Zlatne medalje su osvojili Ibrahimkadić Salih i Šišić Emrah (dvije medalje). Srebrne medalje su ponijeli Nedić Maja, Hodžić Omer, Ibrahimkadić Salih, Šišić Emrah i Hodžić Omer, dok su brončane medalje osvojili Nedić Maja, Ibrahimkadić Salih i Unkić Lejla.

“Čestitamo našim takmičarima na ovom izvanrednom uspjehu i nadamo se da će nastaviti s istim entuzijazmom i predanošću kako bi postigli još veće uspjehe i sjajnije medalje u budućnosti. Takođe, zahvaljujemo se našim roditeljima na neizmjernoj podršci koju nam pružaju u radu kluba.”- saopćeno je iz Karate kluba Tešanj-

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Bosna i Hercegovina će imati dvojicu sudija na Europskom prvenstvu

Bh. fudbalske sudije, Irfan Peljto i Senad Ibrišimbegović, bit...

Odličan uspjeh takmičara Taekwondo akademije Tešanj-Šije

Takmičari Taekwondo akademije Tešanj-Šije su učestvovali na Federalnom prvenstvu...

13 medalja za takmičare Karate kluba Tešanj

Treće kolo Kantonalne lige u karateu se održalo u...

GALEB OPEN: BiH najbolja ekipno, bronza za Nihadu Hodžić iz Tešnja

Juniorski nacionalni tim Bosne i Hercegovine, u konkurenciji 190...