NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

/

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da zadovolji potrebe konzumenata za domaćom proizvodnjom. Stoga smo i ovaj put pažljivo donijeli odluku o potpuno novom proizvodu, a riječ je o hrenovkama sa sirom iz linije Moj/Moja.

Proizvode ćemo predstaviti u gramažama 100 g i 260 g 3+2 baš kao i Moja pileća hrenovka (klasična) za kojom je cijelo tržište pokazalo veliki odziv. Pakovanje od 260 g 3 + 2 značajno će doprinijeti očuvanju svježine budući da možete koristiti pet, tri ili dvije hrenovke.

Moja pileća hrenovka sa sirom proizvod je koji će nezamjenjivo koristiti za pripremu doručka, brzih, ukusnih i maštovitih užina ili kao dio najdraže salate, omleta, hot doga ili nezaobilaznog roštilja, a sigurni smo da će posebno razveseliti najmlađe.

Moja pileća hrenovka sa sirom pripremljena je po načelu „skuhaj ili ispeci“ za što je potrebno tri do četiri min, dodajte tajni sastojak LJUBAV i sigurno će sva čula uživati.

Moja Pileća Hrenovka sa sirom

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...

Otvoren Energetski samit 2024 u Neumu

Danas je zvanično otvoren Energetski samit u Bosni i...

Energetski samit 2024: Pojmovnik energetskog sektora predstavljen uoči energetskog samita u Neumu

Uoči Energetskog samita 2024 u Neumu danas je predstavljena...