Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu u Tesliću: Otuđeni predmeti pronađeni, istraga u toku

/

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 22.04.2024. godine, lišili su slobode lice inicijala V.Š. iz Doboj Juga, FBiH, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Teslić, 18.04.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u pomoćne objekte vlasništvo lica inicijala P.S. sa područja opštine Teslić prilikom čega su otuđeni električni i motorni uređaji, kao i sitni alat.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali navedeno lice za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo. Otuđeni predmeti su pronađeni i nakon okončanja postupka biće vraćeni vlasniku.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Iz kuće u Bobarama ukraden TV

Kako je objavljeno na stranici MUP-a ZDK, u vremenskom periodu od...

Detalji saobraćajne nesreće koja se dogodila u Mravićima

Kako je objavljeno na stranici MUP-a ZDK, jučer oko...

Tešanj bogatiji za 5 beba

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako je na...

Šahovski spektakl: Svečana završnica četvrtog maja u Tešnju

U subotu 04.maja održat će se posljednje kolo šahovskog...