Elma Sijerčić, direktorica HSS fondacije bila je gost ZOS radija

/

Danas je u Tešnju održana radionica na temu : “Retorička virtuoznost: Savjeti i trikovi za učinkovit i uvjerljiv javni govor”.

Cilj ovog seminara je osvijestiti buduće profesionalne političare/ke o važnosti javnog nastupa te im pružiti savjete i trikove kako bi postali bolji govornici/e.

Kroz interaktivne radionice i praktične vježbe, polaznici će naučiti kako strukturirati govor, koristiti efikasne retoričke tehnike, upravljati tokom govora te izgraditi samopouzdanje pred publikom. Tokom seminara će učesnici shvatiti važnost i ključnost pripreme, formuliranja i strukturiranja svog govora kako bi na najbolji način prenijeli poruku publici.

Također, jedan od dijelova seminara će biti važnost ličnog nastupa i govora tijela tokom govora s ciljem uspješnog prenošenja poruke. Na kraju seminara, očekuje se da će polaznici biti sposobni iznijeti svoje ideje s jasnoćom, uvjerljivošću i profesionalnošću, što će im pomoći u postizanju uspjeha u javnom i političkom životu. Kroz ovaj seminar, naša fondacija nastavlja da jača kompetencije mladih, ovoga puta sa područja Tešnja kroz saradnju sa lokalnom zajednicom.

Jedan od predavača bila je i Elma Sijerčić, direktorica HSS fondacije. Emisiju je vodio novinar Hajrudin Redžović

Elma Sijerčić, direktorica HSS fondacije

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...