Poznato stanje profesora kojeg je učenik prebio na času: Polomio mu kosti glave

/

Profesor S.Z. (65) iz Bačke Palanke, kojeg je jučer tokom časa fizički napao učenik B.M. trenutno se nalazi na Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za neurohirurgiju, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Podsjećaju da je 8. maja oko 14 sati bivši učenik Tehničke škole “9.maj” B.M. iz Bačke Palanke fizički napao profesora S.Z. tokom nastave i tom prilikom mu nanio ozbiljne tjelesne povrede. On je ranije pohađao školu “9.maj”, a trenutno pohađa drugu srednju školu u Bačkoj Palanci.

– U UC Kliničkog centra Vojvodine, 8. maja 2024. godine primljen je pacijent S. Z. (65) godište zbog višestrukih teških povreda glave u vidu fraktura kostiju glave i lica i hematoma. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i ljekarske pomoći primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog liječenja – saopćio je za Telegraf.rs PR KVC Siniša Knežević.

Jučer je maloljetnik B.M. priveden od bačkopalačke policije, a ovaj incident izvao je značajnu zabrinutost prosvjetnih radnika u toj opštini koji su najavili protest.

Svi događaji koji su bili planirane povodom Dana Tehničke škole “9. maj” su otkazani.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

FUP uhapsio muškarca: Prijetio ženama da će objaviti njihove privatne fotografije

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) su uhapsili muškarca...

Hapšenje u Šijama nakon napada na službenike Općinskog suda u Tešnju

Prema informacijama iz MUP ZDK u mjestu Šije općina...

Tešanj: Ukradeno gorivo iz radne mašine

Prema informacijama iz MUP-a ZDK  dežurnom policijskom službeniku Policijske...

Doboj: Lišena slobode dva lica iz Tešnja zbog izvršena tri krivična djela

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, lišili su slobode lice...