Teslić: Jedna osoba lišena slobode zbog dva kaznena djela

/

Kako stoji u saopštenju PU Doboj, policijski službenici Policijske stanice Teslić uhapsili su osobu inicijala Z.I. sa područja općine Teslić, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo „Nedopuštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija ” i “Nezakoniti lov”.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću, izvršen je pretres navedenog lica, te vozila i objekata koje isto koristi, prilikom čega su policijski službenici pronašli i oduzeli: malokalibarsku pušku s optikom, vojnu pušku s optikom, poluautomatsku pušku, optički nišan, više komada municije različitog kalibra, kao i određenu količina zamrznutog mesa različite divljači.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj bit će dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...

Poznati nosioci lista političkih stranaka za lokalne izbore u Tešnju

Kako se približavaju rokovi za predaju lista tako i...

Tešanj: U Aleji pisaca u Bobarama održan 3. Međunarodni pjesnički maraton

Plaketu Zlatni stih dobila je književnica Emina Selimović, Srebreni...