Teslić: Jedna osoba lišena slobode zbog dva kaznena djela

/

Kako stoji u saopštenju PU Doboj, policijski službenici Policijske stanice Teslić uhapsili su osobu inicijala Z.I. sa područja općine Teslić, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo „Nedopuštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija ” i “Nezakoniti lov”.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću, izvršen je pretres navedenog lica, te vozila i objekata koje isto koristi, prilikom čega su policijski službenici pronašli i oduzeli: malokalibarsku pušku s optikom, vojnu pušku s optikom, poluautomatsku pušku, optički nišan, više komada municije različitog kalibra, kao i određenu količina zamrznutog mesa različite divljači.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj bit će dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Još jedna velika pljačka novca u Doboju, policija na nogama

Dobojska policija traga za lopovom ili više njih koji...

Firma SeCom Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

Firma SeCom Jelah je pružila podršku Mješovitoj srednjoj školi...

Tešanj: Tokom vikenda dvije intvencije vatrogasaca

U protekla 72 sata, Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) Tešanj...

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...