NIP Tešanj se ozbiljno priprema za lokalne izbore: Doskorašnji predsjednik Stranke penzionera Sinan Roša potpisao pristupnicu NIP-u

/

Doskorašnji predsjednik Općinske organizacije Stranke penzionera-umirovljenika, Sinan Roša, ove sedmice je u prostorijama OO NiP Tešanj popunio i potpisao pristupnicu Narodu i pravdi.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici ovog političkog subjekta, programska platforma koju zastupa NAROD i PRAVDA, kao i ciljevi sadržani u njoj u značajnoj mjeri u fokus stavljaju potrebe poboljšanja uslova života građana ‘treće životne dobi’.

“Borba za pravednu Bosnu i Hercegovinu, principi i  konkretna rješenja koje nudi program NARODA i PRAVDE, te iskrena i istinska opredijeljenost predsjednika Konakovića, kao i članova OO NiP Tešanj za sistemsko poboljšanje životnog i materijalnog statusa penzionera, ali i odustajanje od istih od strane najužeg rukovodstva Stranke PU, čiji sam do juče bio član, su bili ključni razlozi mog pristupanja političkoj organizaciji NAROD i PRAVDA“, riječi su  Sinana Roše.

Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Roši na ukazanom povjerenju. Njegovo dugogodišnje iskustvo u društveno – političkom aktivizmu smatramo značajnom podrškom za naš rad u narednom periodu. Svakim danom postaje očigledno da  građani općine Tešanj prepoznaju naše iskrene
namjere u stvaranju boljih životnih uslova, kako za penzionere, tako i za sve stanovnike naše općine-istakli su iz OO NiP Tešanj.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Emotivni oproštaj: Mještani Karadaglija i Jablanica ispratili dugogodišnjeg doktora u penziju

Na inicijativu Begunića Feždada iz Karadaglija, mještani mjesnih zajednica...

Pokušaj mita u Usori: Dvojac pokušao podmititi kantonalne inspektore

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK na području Zeničko-dobojskog...

Sretne vijesti iz Opće bolnice: Rođeno 5 beba u jednom danu!

U protekla 24 sata, na porođajnom odjelu Opće bolnice...

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, struje neće biti od 09:00 do 15:00 sati

Zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima, bez električne energije...