Agencija Coding prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica ” svoj doprinos i podršku dala je Agencija Coding izrađujući pločice s nazivima firmi koje su bile donatori.

“Pločice s nazivima donatorskih firmi postavljene su u hodnicima pored učionica , radionica i pomoćnih prostorija kao znak zahvalnosti za podršku i dobročinstvo. Firma Coding sa svojim kreativnim i originalnim idejama bila je naša dragocjena podrška tokom realizacije projekta. Hvala Vam iskreno i od srca, jer ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – navode iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Agencija Coding

Coding je kreativna agencija s originalnim idejama i modernim pristupom rješavanju kreativnih problema.

Firma CODING Tešanj registrovana je u decembru 2011. godine kao privatno društvo. Područja djelovanja firme su: Marketing, Edukacija, IT Consulting, Programiranje.

Mlad i školovan tim saslušat će i analizirati Vaše potrebe, te vam ponuditi adekvatno rješenje problema. Njihova deviza je : „ Pružite nam priliku, mi ćemo Vam dokazati da smo dostojni saradnje “!

U radu veliku pažnju posvećuju zadovoljenju estetike i funkcionalnosti internet stranica, brzom pristupu podacima i dobroj organizaciji posla.

Profesionalan pristup svakom zadatku, dobro planiranje resursa i vremena, garantuju Vam vrhunsku uslugu i udovoljavanje svim Vašim zahtjevima. Njihova primarna zadaća je izgraditi dobru i dugoročnu saradnju s poslovnim partnerima kroz profesionalan i kvalitetan rad. Od samog početka postojanja insistiraju na vrhunskoj kvaliteti radova, inovativnom pristupu u unapređenju sistema poslovanja i komunikacije s klijentima .

Brojnim klijentima nastoje pomoći u izradi najboljeg koncepta marketinga, smanjenju troškova izrade projekta i pomoći im u edukaciji i organizaciji ljudskih resursa unutar firme.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...