Tešanj: U Šijama policajci pronašli ukradeno gorivo

/

Na području mjesta Šije općina Tešanj, policijski službenici Policijske stanice Tešanj izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke “Audi”, u kojem su bile dvije osobe iz Tešnja.

Tokom pregleda vozila, policijski službenici su otkrili dva kanistera i jedno bure ispunjeno dizelskim gorivom. S obzirom na sumnju da se gorivo nalazi u vezi s krivičnim djelom, navedene osobe su lišene slobode i zadržane u prostorijama za zadržavanje.

Detaljan uviđaj proveden je pod nadzorom istražitelja Policijske stanice Tešanj, uz sudjelovanje dežurnog tužitelja, kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Ukradeno gorivo iz radne mašine

Prema informacijama iz MUP-a ZDK  dežurnom policijskom službeniku Policijske...

Doboj: Lišena slobode dva lica iz Tešnja zbog izvršena tri krivična djela

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, lišili su slobode lice...

Maglaj: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U ulici Srebreničkih žrtava rata općina Maglaj, od strane...

Maglaj: Ukradena brusilica iz kuće

Prema informacijama iz MUP ZDK z toku noći 25/26.05.2024....