Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

/

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju oblikovanja medijskog pejzaža Balkana. Od skromnih početaka sa lokalnim radijem u Travniku, TNT Group je izrastao u dominantnu medijsku silu s uređivačkim timovima i medijima u Sarajevu, Tuzli, Zenici, kao i širom Srbije i Hrvatske.

Danas, TNT Group predstavlja vodeću medijsku grupaciju, razvijajući najveću mrežu blogova i lokalnih medija u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

Naš portfolio sadrži preko 80 niša sajtova i news portala, dva radijska brenda — TNT Radio i Narodni Radio, koji uključuju 7 lokalnih radio stanica, kao i 4 tematska TV kanala.

S ukupnim sedmičnim dosegom koji premašuje 6 miliona čitatelja, slušatelja i gledalaca, TNT Group je neizostavan izbor za kvalitetnu zabavu, pouzdane lokalne vijesti i korisne informacije.

Zahvaljujući našem detaljnom poznavanju tržišta i potreba publike, u mogućnosti smo pružiti našim partnerima efikasno oglašavanje na internetu, radiju i televiziji.

Naše platforme omogućavaju ciljano oglašavanje prema specifičnoj lokaciji i profilu korisnika, čime se maksimizira vidljivost i uticaj kampanja naših klijenata.

Kroz godine, TNT Group je ostao predan svojoj viziji povezivanja ljudi, ideja i kultura kroz inovativne medijske formate.

Naša posvećenost kvalitetu i inovaciji čini nas liderima u digitalnoj transformaciji medijskog pejzaža Balkana, a naša sposobnost da kontinuirano evoluiramo i prilagođavamo se promjenama ključ je našeg dugogodišnjeg uspjeha i rasta.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Uz račun otvoren u ProCredit Bank: Besplatno podizanje gotovine na više od 1700 lokacija

ProCredit Bank je respektabilna banka fokusirana na pružanje visokokvalitetnih...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Održan IV B2B susret projekta “Pouzdanost 2023/24”

Juče je u Tešnju, u okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”,...

Postavljanje standarda: ESG kao filozofija poslovanja i življenja, a ne korporativni PR trend

U velikom broju tekstova, podcasta, konferencija i svih ostalih...