Davor Dragičević otkrio ime ubice svog sina, kandidovao se i za gradonačelnika Banja Luke

/

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića čije je ubistvo potreslo Bosnu i Hercegovinu, otkrio je u intervjuu za Centralni dnevnik ime ubice svog sina.

Dragičević je izrazio frustraciju zbog nedostatka pravde i podrške pravosudnih institucija te je istakao važnost promjene sistema.

Prema njegovim riječima, borba za pravdu nije samo osobna, već ima za cilj promjenu odnosa među nosiocima vlasti. Izjavio je da čeka ovjeru svoje kandidature za nezavisnog kandidata za gradonačelnika Banja Luke te da mu je cilj zaštititi djecu od sličnih tragedija.

“Nadam se da će doći do ljudi da ja ne želim iskoristiti ubistvo svog djeteta, već sam tu da zaštitim njihovu djecu da ne idu ni pod zemlju ni izvan zemlje”, rekao je Davor.

Dragičević je također iznio tvrdnje o zataškavanju ubistva i nedovoljnoj istrazi, optužujući Okružni sud u Banjoj Luci da štiti osumnjičenog, pripadnika MUP-a RS, Dubravka Kremenovića.

Navodi da posjeduje dokaze koji potvrđuju umiješanost Kremenovića u ubistvo njegovog sina.

“Mog sina je ubio pripadnik MUP-a RS, Dubravko Kremenović! Znam to kao što znam da je David moj sin! Šest godina Okružni sud u Banjoj znaju za to ime i štite ga”, rekao je David Dragičević u emisiji na Face tv.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poražavajući rezultati: U BiH 187.000 nezaposlenih

U periodu od januara do marta radnu snagu BiH...

Temperature rastu: Danas do 34 stepena

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar...

Odakle dolazi najviše nesigurnih proizvoda u BiH?

Hemijski rizik, rizik od gušenja, strujnog udara, požara ili...