ProCredit Bank: Akcijska kamatna stopa od 2,55% za štednju na 24 mjeseca

/

ProCredit Banka je, zbog velikog interesa klijenata, odlučila nastaviti sa jedinstvenom ponudom štednje za stanovništvo. Posvećenost odgovornom i sigurnom bankarstvu čini ovu banku njemačkih korijena idealnim izborom za sve one koji žele pametnom štednjom osigurati svoju budućnost.

Ovo je izvrsna prilika za donošenje mudre finansijske odluke i odličan način kako novac i vrijeme uposliti da rade za nas i u našu korist. ProCredit Bank nudi moderan pristup štednji, kao i  jednostavnost i sigurnost vašeg novca. Uz online pristup, intuitivnu mobilnu aplikaciju i opcije personalizovanja računa, vaša štednja postaje prilagođena savremenom životnom stilu. Ponuda ProCredit Bank uključuje atraktivnu kamatnu stopu od 2,55% na štednju oročenu na 24 mjeseca (nominalna kamatna stopa NKS je jednaka efektivnoj kamatnoj stopi – EKS). Ova kamatna stopa omogućava stabilan i siguran rast vašeg novca tokom tog perioda. Sigurnost štednje je jedan od ključnih principa ProCredit Banke, uz adekvatnu zaštitu u svakom trenutku, pa je to jedna briga manje i jedan razlog više da se odlučite za ovu banku.

Iskoristite ovu ponudu do 30.06.2024. godine i investirajte u sigurnu, mirnu budućnost sa ProCredit Bank.

Savjetnici ProCredit Bank će klijentima pomoći od trenutka odluke o štednji pa sve do završetka cijelog procesa. Putem web stranice, kanala na društvenim mrežama Facebook i Instagram ili besplatnim pozivom na broj 080 020 040 možete potražiti više informacija i već danas osigurati rast ušteđevine uz odlične uslove.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Održan IV B2B susret projekta “Pouzdanost 2023/24”

Juče je u Tešnju, u okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”,...

Postavljanje standarda: ESG kao filozofija poslovanja i življenja, a ne korporativni PR trend

U velikom broju tekstova, podcasta, konferencija i svih ostalih...

Bajramska ponuda koju ne smijete propustiti! Oplemenite svoj stil uz Dresscode

Odaberite četiri proizvoda, a četvrti dobivate besplatno Dresscode, vodeći bosanskohercegovački...