Teška saobraćajna nesreća kod Laktaša: U potpunosti izgorjela dva kamiona

/

U ranim jutarnjim satima došlo je do saobraćajne nesreće na magistralnom putu Banja Luka – Klašnice (kod Laktaša) nakon čega su se zapalila dva kamiona i benzinska pumpa.

Iz Auto-moto kluba RS-a saopćeno je u da je zbog vršenja uviđaja nad dva kamiona koja su se zapalila potpuno obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-1 101 Banja Luka- Klašnice.

Sva vozila iz pravca Banje Luke se preusmjeravaju tzv. Starim putem, kod Roguljića do Klašnica.

Vozač kamiona je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kamion koji je bio parkiran pored benzinske pumpe, nakon čega je taj parkirani kamion udario u objekat pumpe, saznaje ATV.

Nakon toga je došlo do požara u kojem su potpuno izgorjeli kamioni, a gorio je i dio benzinske pumpe. Prema još nepotvrđenim informacijama, u parkiranom kamionu nije bilo nikoga, i povrijeđena je samo jedna osoba.

Izvor: Klix

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pucnjava za Bajram ugrozila živote porodice s djetetom od sedam godina

U Bihaću se dogodio incident koji je mogao završiti...

Doboj: Tešanjak uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Kako je saopćeno iz PU Doboj, policijski službenici Policijske...

Iz Centra za socijalni rad Tešanj ukraden televizor

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u prostorije Policijske...

Težak udes kod Visokog, poginuo maloljetnik

Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši...