KOSMOPOLIT – Broj 1 turistička agencija u BiH

/

Turistička agencija Kosmopolit iz Bosne i Hercegovine osvojila je prestižnu svjetsku nagradu “Best Buy Award” za najbolji odnos kvaliteta usluga i cijene među turističkim agencijama u našoj zemlji te se time našla u društvu renomiranih svjetskih firmi kao što su Henkel, Lidl, dm, Nestle, Volkswagen itd. Ova nagrada, koju dodjeljuje švicarska kuća “Icertias” sa sjedištem u Cirihu, ima za cilj olakšati potrošačima pronalazak najboljih proizvoda i usluga po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

“Best Buy Award” je kontinuirani međunarodni projekt istraživanja i nagrađivanja na lokalnim i međunarodnim tržištima, a njegova posebnost leži u činjenici da se temelji isključivo na iskustvu i mišljenju potrošača. Ova nagrada predstavlja priznanje za kvalitetu usluga i konkurentne cijene koje turistička agencija Kosmopolit pruža svojim klijentima.

Ovom nagradom su još jednom potvrđena naša nastojanja da kreiramo optimalnu ponudu usluga uz najbolji kvalitet i cijene. Dakle, jedan od naših ciljeva je uspješno realizovan, prepoznat i adekvatno nagrađen i hvala vam na tome dragi naši klijenti!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Održan IV B2B susret projekta “Pouzdanost 2023/24”

Juče je u Tešnju, u okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”,...

Postavljanje standarda: ESG kao filozofija poslovanja i življenja, a ne korporativni PR trend

U velikom broju tekstova, podcasta, konferencija i svih ostalih...

Bajramska ponuda koju ne smijete propustiti! Oplemenite svoj stil uz Dresscode

Odaberite četiri proizvoda, a četvrti dobivate besplatno Dresscode, vodeći bosanskohercegovački...

Vitapur otvorio novu trgovinu u Mega Mall-u

Vitapur otvara novu trgovinu na adresi Tešanjka bb, Tešanj,...